Verrassend anders!

Promohouse onderscheid zich graag van andere aanbieders op gebied van promowear, bedrijfskleding, relatiegeschenken en themapakketten.

Persoonlijk contact, meedenken en met originele ideeën komen. Ideeën die verrassend anders zijn!

Vormgeving en uitstraling

Voor de nieuwe slogan “Verrassend Anders” hebben we een bijpassende vormgeving en uitstraling ontworpen. Naast de kleuren oranje en zwart hebben we nog een derde accentkleur toegevoegd. Het lichtblauw gebruiken we bijvoorbeeld als actiekleur op de website en in andere uitingen.

Super Sport Zomer

Naast de standaard huisstijl denken we gedurende het hele jaar mee met leuke campagnes, zoals de Super Sport Zomer. In 2021 was de zomer oranje gekleurd, met formule 1, voetbal en Olympische Spelen.

Daar hebben we slim op ingehaakt met deze unieke campagne, waarbij bedrijven hun medewerkers en relaties konden verrassen met leuke Super Sport Zomer kleding en pakketten.

ChristmasHouse

Kerst is een belangrijke periode voor Promohouse, die voor veel bedrijven en verenigingen dan de kerstpakketten mogen verzorgen. De showroom wordt in die periode helemaal omgebouwd en wij hebben die omgedoopt tot ChristmasHouse! Compleet met bijpassende vormgeving.

Meer werk zien?

© 2024 Thumbs Up | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.