Meesters in media

Meesters in media. Dat is wat de mensen van StudioZ zijn. Ze maken media en leren anderen hoe ze media moeten maken. Voordat de nieuwe website ontworpen en gebouwd kon worden, hebben wij deze ijzersterke propositie neergezet.

In het website ontwerp hebben we een duidelijke keuze gemaakt om dat waar StudioZ meester in is, direct uit te lichten bij binnenkomst op de pagina.

We starten met een fullscreen animatie waarbij de core business direct duidelijk wordt: we leggen uit waarom StudioZ meesters in media zijn.

Daaronder kunnen bezoekers een keuze maken voor Media Leren Maken of Media Laten Maken, waarna ze bij dit aanbod komen.

Een scheiding van het aanbod

StudioZ heeft te maken met twee hele verschillende doelgroepen. Aan de ene kant de onderwijssector, de educatieve kant. Hier is StudioZ in de regio al relatief bekend, maar het is belangrijk om het complete aanbod goed in beeld te laten zien. De doelgroep bedrijven (stichtingen, verenigingen, etc.) is een doelgroep waar nog veel winst te behalen is.

Daarom hebben we een duidelijk onderscheid gemaakt: Media leren maken voor de educatieve doelgroep en Media laten maken voor de business-to-business doelgroep.

Meer werk zien?

© 2024 Thumbs Up | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.