dalli de Klok

4 dagen weekend?

Dalli de Klok is een onafhankelijke producent van vaatwastabletten. De fabriek in Heerde is op zoek naar nieuwe procesoperators en productiemedewerkers om de boel draaiende te houden! Selectin Personeelsdiensten verzorgt de werving van nieuwe (vakantie)krachten bij dalli de Klok. Maar hoe vinden we nu nieuwe mensen voor dit werk? Met die vraag kwam Selectin bij ons, om voor dalli de Klok een campagne op te zetten.

Bekijk project

Eetcafé Jo&Co

Vormgeving en website

Eten bij Jo&Co is genieten op en top. Je wordt ontvangen met open armen en het draait hier om het hebben van een leuke en gezellige avond. Dit hebben we vertaald in een nieuwe slogan en uitstraling: De eetkamer van Purmerend!

Bekijk project

Promohouse

Verrassend anders

Promohouse onderscheid zich graag van andere aanbieders op gebied van promowear, bedrijfskleding, relatiegeschenken en themapakketten. Persoonlijk contact, meedenken en met originele ideeën komen. Ideeën die verrassend anders zijn!

Bekijk project

StudioZ

Website design en realisatie

Meesters in media. Dat is wat de mensen van StudioZ zijn. Ze maken media en leren anderen hoe ze media moeten maken. Voordat de nieuwe website ontworpen en gebouwd kon worden, hebben wij deze ijzersterke propositie neergezet.

Bekijk project

Nikkels

Ondersteuning marketing & communicatie

Ontwikkelende aannemer Nikkels is een begrip in de regio Stedendriehoek. Voor dit familiebedrijf met ongeveer 150 medewerkers ondersteunen we op regelmatige basis op gebied van communicatie- en marketingondersteuning.

Bekijk project
© 2024 Thumbs Up | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.